Maak kennis met het veelomvattende werkveld van geo-informatie. Van het het slim analyseren van bouwlocaties voor nieuwe woonwijken tot het snel creëren van informatieve kaarten voor collega’s; geo-informatie speelt een sleutelrol in het dagelijks reilen en zeilen van je team.
Onze opleiding Geo-informatiemanagement & organisatie biedt de essentiële skills om je team te ondersteunen. Van het begrijpen van de nieuwste technologieën tot het effectief toepassen van geo-tools, onze opleiding biedt verschillende handvatten om je te helpen deze taken met vertrouwen aan te pakken.
Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe geo-informatie niet alleen belangrijk is, maar ook uitermate relevant voor je organisatie!
Tijdens deze opleiding ga je met verschillende aspecten van geo-informatie aan de slag: van het ontdekken van de organisatie rondom geo tot aan het leren managen van je projecten.
Leer de voordelen van open data en open standaarden kennen, verdiep je in het verspreiden en toepassen van geo-informatie en maak kennis met geo-wetgeving.
Laat je creativiteit de vrije loop bij cartografie, duik in GIS-datamodellen en databases, en ontdek de sleutel tot succes in projectcommunicatie.
Een excursie laat alles wat je hebt geleerd in de praktijk zien. Bereid je voor op een mix van boeiende colleges en een projectopdracht, die als een rode draad door de hele opleiding loopt. Ons motto: Kennis opdoen op een leuke manier!
Voor wie?
De opleiding is bedoeld voor geo-adviseurs, geo-coördinatoren, (geo-)informatiemanagers, beleidsmedewerkers, projectleiders en GIS-specialisten uit de private en publieke sector.
Toelatingseisen
Je beschikt minimaal over een hbo-diploma of over 4 jaar aantoonbaar hbo denk- en werkniveau.
Studiebelasting
De totale studiebelasting van de opleiding bedraagt 180 uur, waarvan 80 uur ingeroosterd zijn aan lessen / bijeenkomsten / examen. Je dient rekening te houden met 100 uren voor het voorbereiden van de lessen en het schriftelijk examen.
Investering
De kosten voor de opleiding bedragen € 4.200,- (excl. BTW) per deelnemer. Eventueel kan je de kosten gespreid in 4 termijnen van elk € 1.050,- betalen.
De kosten voor het lesmateriaal zijn bij de prijs inbegrepen.
Aanmelding
Je kunt je tot 1 maart 2025 via onderstaand inschrijfformulier aanmelden voor deelname aan deze opleiding.
Ongeveer 2 weken voor aanvang ontvang je een uitnodigingsbrief met het rooster, de studiegids en een routebeschrijving.
Diploma en examen
De opleiding wordt afgesloten met een schriftelijk examen. Daarnaast werken deelnemers in een groep van twee á drie personen aan een projectopdracht. De opleiding is geaccrediteerd door Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.
Indien je de opleiding met goed gevolg afsluit, ontvang je het officieel erkend post-hbo diploma.
Wanneer
11 maart 2025 t/m juni 2025.
Lesdagen
De opleiding bestaat uit 12 lesavonden en 4 lesdagen. Vaste lesavond is dinsdag. Vaste lesdag is vrijdag.
Tijden
Iedere lesavond start om 18:30 uur en duurt tot 21:30 uur. De lesdagen starten om 09:30 uur en eindigen om 16:00 uur.
Waar
De lesavonden worden in Utrecht verzorgd (met broodjes vooraf) en de lesdagen in ons opleidingslokaal in Wageningen.
Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier voor deze editie.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op: joy.visscher@nieuwlandgeo.nl of janio.tjoe-awie@nieuwlandgeo.nl.
Na deze opleiding:
Deze post-hbo opleiding is officieel erkend als PHBO Registeropleiding en wordt jaarlijks geëvalueerd op inhoud, kwaliteit en praktijkrelevantie. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van het Centrum voor Post-Initieel Onderwijs Nederland (CPION). Deelnemers die met goed gevolg de opleiding hebben afgerond, ontvangen het officieel erkende PHBO-diploma van Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland. Daarnaast worden de geslaagden opgenomen in het Abituriëntenregister van het CPION.